SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

İğrenç olay açığa çıktı!

İğrenç olay açığa çıktı!
Bu haber 09 Ekim 2020 - 15:15 'de eklendi. 324.807 kez görüntülendi.

Evinin arkasındaki ahıra giden ve bir daha geri dönmeyen 17 yaşındaki Ö.K., 64 gün sonra bulundu.

Devlet koruması altına alınan Ö.K., yaptığı ifadesinde, babasının evli olan ablasına cinsel saldırıda bulunduğunu, kendisine de bunu yapmasından korktuğu için evden kaçtığını itiraf etti. Genç kızın şoke eden ifadesinin ardından gözaltına alınan baba E.K. tutuklandı.

KIZININ BULUNMASI İÇİN YARDIM ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Kızının hayatından endişe ettiğini belirten baba, “Kızım, adeta sır oldu. 5 gündür aramadığımız yer kalmadı. Yerin dibine de girse onu bulacağım. Bu savaşa devam edeceğim. Anne ve babası olarak bu günleri yaşamak zorunda değiliz. Kızım, çık ortaya, seni bekliyorum. En kısa zamanda bulunmanı ve geri dönmeni istiyorum. Öldün mü kaldın mı, sağ mısın onu da bilmiyoruz. Onu gören veya yerini bilen biri varsa vatandaş olarak görevini yerine getirerek, bize haber versin. 5 gündür uyku uyumadım. Aç, susuz hayatta kalmaya çalışıyorum. Hayatımız alt üst oldu. Bu insanlarda nasıl vicdan var? Kızım daha 17 yaşında, nasıl rahat uyuyorsunuz. Anneyi, babayı hiç düşünmüyor musunuz? Kaçtı mı, kaçırıldı mı, onu da bilmiyoruz. Yetkililerden kızımın bulunması için destek bekliyorum” diyerek çağrıda bulunmuştu.

Jandarmanın ifadesine başvurduğu abla H.A. da babasının kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen baba E.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ö.K. ise ailesine teslim edilmeyip, 18 yaşından küçük olduğu için devlet korumasına alındı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER