SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Kebabın İmparatoru Urfalı Hacı Usta’dan Dev Kampanya: 550 TL Ye

Kebabın İmparatoru Urfalı Hacı Usta’dan Dev Kampanya: 550 TL Ye
Bu haber 08 Temmuz 2024 - 19:00 'de eklendi. 292.788 kez görüntülendi.

İstanbul – Beylikdüzü: Kebabın İmparatoru olarak bilinen Urfalı Hacı Usta, Beylikdüzü’nde büyük bir kampanya başlattı. Normalde 550 TL olan menü, şimdi sadece 300 TL’ye sunuluyor. Kampanya kapsamında kemik suyu mercimek çorbası, isteğe bağlı porsiyon kebap (Adana, Urfa, ciğer, tavuk şiş), özel ayran ve daha birçok lezzet yer alıyor.

Kampanyayı duyuran işletmenin yönetim kurulu başkanı Hasan Çiçekler, “Tüm vatandaşlarımız kebap yesin diye sadece %10 kar marjı ile bu kampanyayı başlattık” dedi. Beylikdüzü’nde yaşayan emekliler ve öğrenciler de kampanyaya büyük ilgi gösterdi.

Kampanya süresince, kebap severler uygun fiyatlarla lezzetli bir yemek keyfi yaşayabilecekler. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, Beylikdüzü’ndeki Urfalı Hacı Usta’ya akın ediyor.

Fiyatlar ve Menüler
Normal Fiyat: 550 TL
Kampanya Fiyatı: 300 TL
Menü İçeriği: Kemik suyu mercimek çorbası, isteğe bağlı porsiyon kebap (Adana, Urfa, ciğer, tavuk şiş), özel ayran.

Müşteri Görüşleri
Kampanya hakkında görüşlerini paylaşan Beylikdüzü sakinlerinden emekli Ali Bey, “Bu fiyatlara böyle kaliteli bir kebap yemek harika. Hasan Çiçekler’e teşekkür ederiz” dedi. Öğrenci Ayşe ise, “Öğrenci bütçesiyle böyle bir ziyafet mümkün değil. Bu kampanya sayesinde arkadaşlarımla keyifle kebap yiyebiliyoruz” şeklinde konuştu.

Kampanya Süresi ve Detaylar
Urfalı Hacı Usta’nın bu özel kampanyası, belirli bir süreyle sınırlı olup stoklarla sınırlıdır. Detaylı bilgi ve rezervasyon için işletme ile iletişime geçilebilir.

Beylikdüzü’nde kebap keyfi yaşamak isteyen herkes için kaçırılmayacak bir fırsat sunan Urfalı Hacı Usta, uygun fiyatlarla kaliteli lezzetleri bir araya getirerek müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER