23:51 - “Mourinho’dan Galibiyet Sonrası Çarpışan Sözler: ‘Burada Futbolu Öğreniyorum!'”
14:16 - Adana’da Sokak Ortasında Acı Bilanço: 3 Can Kaybı
06:36 - Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Adliyeye Sevk Edildi
17:30 - Erdoğan’dan ‘İmralı’ çıkışı: “Talimat verdik! Sadece vakit ve planlama meselesi”
17:03 - Bakanlığın ‘yasak’ listesinden bu kez Trabzonspor çıktı! 2 bin 499 TL’ye satıyorlardı…
15:00 - İmamoğlu’ndan Isparta Belediye Başkanı’na ‘hediye Audi’ tepkisi:
18:22 - MAGAZİN “Murat Uygur, 10 Milyon Dolarlık Lüks Yatı Satın Aldı”
14:12 - Ferdi Tayfur’a veda
Yıldırım 5 Operasyonu kapsamında Hatay-Amanos kırsalında gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi.
Bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Adana Jandarma Bölge Komutanlığınca “Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu”nun başlatılmıştı.
3 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı, Yıldırım 5 Operasyonu kapsamında Hatay-Amanos kırsalında gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Yıldırım 5 Operasyonu kapsamında, Hatay-Amanos kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün istihbari çalışmaları neticesinde, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Komando birliklerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Etkisiz hale getirilen teröristlerle birlikte 3 adet M-16 piyade tüfeği ile çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.
Operasyonda, Adana İl Jandarma Komutanlığının idaresinde, Hatay-Osmaniye ve Gaziantep İl Jandarma komutanlıklarında görevli Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucularından 97 operasyonel timdeki 1448 personel görev yapıyor.
Kaynak:TRT haber