23:18 - Trump’tan İran açıklaması: “Uygun davranmazlarsa gereğini yaparım”
01:29 - Arabulucu ülke Pakistan duyurdu: ABD ile İran anlaşmaya vardı
21:12 - Fenerbahçe yeni başkanını seçti!
02:09 - Kocaeli’de ‘Hacı Baba’ vurgunu! “Hocanın cini tarafından alındı”
01:55 - Dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli ve Özgür Özel o etkinlikte bir araya geldiler
21:00 - 286 yıla kadar hapsi istenmişti! Mehmet Akif Ersoy ile ilgili yeni gelişme
17:00 - Trump’ın Çin ziyareti sırasında Hürmüz’de dikkat çeken gelişme
21:00 - Vali Hamza Erkal’ın Acı Günü: Emir Uğur Erkal Son Yolculuğuna Uğurlandı
13:30 - Ödül Değil Ticaret mi? Türkiye’de Parayla Satılan Ödül Törenleri Tartışma Yarattı”
22:04 - “Tarihe Altın Harflerle Yazılan Destan: Çanakkale Ruhuyla Geleceğe!”
COVID-19’a yakalanan ABD Başkanı Trump, tedbir amaçlı birkaç gününü geçireceği Maryland eyaletindeki Walter Reed Askeri Hastanesine vardı.
Beyaz Saray, COVID-19’a yakalanan ABD Başkanı Donald Trump’ın, tedbir amaçlı hastaneye götürüleceğini ve burada birkaç gün kalacağını bildirdi.
Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, yaptığı yazılı açıklamada, Trump’ın moralinin yerinde olduğunu, hafif semptomlar gösterdiğini ve gün boyu çalıştığını aktardı.
“Önlem amacıyla ve doktoru ile tıp uzmanlarının tavsiyesiyle, Trump önümüzdeki birkaç gün Walter Reed Askeri Hastanesindeki başkanlık ofisinden çalışacak.” ifadesini kullanan McEnany, Trump’ın, kendisine ve eşi Melania Trump’a gelen destek mesajları için minnettar olduğunu vurguladı.
Trump yetkilerini devretmedi, görevini sürdürüyor
Trump’ın hastaneye kaldırılmasıyla, başkanın görevini Başkan Yardımcısı Mike Pence’e devredip devretmeyeceği de merak konusu oldu.
Beyaz Saray İletişim Direktörü Alyssa Farah, yaptığı açıklamada, “Trump’ın yetkilerini devretmesini beklemiyoruz. Şu anda başkan görevi başında.” ifadesini kullandı.
Trump hastaneye vardı
ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray’dan üzerinde takım elbisesi ve yüzünde maske ile yürüyerek çıkıp, kendisini bekleyen başkanlık helikopterine bindi.
Gazetecilere açıklamada bulunmayan Trump, baş parmağını kaldırıp “her şey yolunda, sorun yok, çok iyi” anlamlarında kullanılan işareti yaparak görüntü verdi.
Trump, ardından, gelecek birkaç gününü geçireceği Maryland eyaletindeki Walter Reed Askeri Hastanesine vardı.,
KAYNAK:TRT HABER