18:00 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Suudi Arabistan’a Önemli Atama
18:04 - “Gelecek Partisi’nden Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’na Ziyaret”
10:18 - İsrail katliama devam ediyor! Binaya hava saldırısı: 17 ölü, 40’tan fazla yaralı
17:15 - Ahmet Cihad Öztürk, Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu Katar ve Ortadoğu Başkanı Olarak Atandı
23:46 - Putin imzayı attı! Rusya ‘işkence’ sözleşmesinden çekildi
23:22 - Son dakika | İkinci kez seçildi, mazbatayı aldı! Özgür Çelik’ten ilk açıklama:
19:54 - Beyaz Saray Trump’ın Gazze planını paylaştı! “Netanyahu planımızı kabul etti”
21:30 - Murat Uygur’dan İş İnsanı Süleyman Lami Uyar’a Ziyaret
10:17 - BEE MİNNET: Şanlıurfalı Fenomen Bedih Mermer, Sosyal Medyada Araç Satışına Yeni Bir Boyut Kazandırdı
18:00 - Nevide Çiçek, Süper Lig ve Sosyal Medyada Fırtına Gibi Esiyor!
Bursa’da emniyet ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 8 zehir taciri gözaltına alındı. Operasyon kapsamında uyuşturucu madde ve silahlar da ele geçirildi.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyon düzenledi.
Ekipler, gözaltına alınan M.K, S.E, İ.P, S.A, D.K, İ.F.Ü, E.M. ile O.D’nin adreslerinde, üzerlerinde ve araçlarında arama yaptı.
Aramalarda 2 kilo 100 gram sentetik uyuşturucu, 150 gram esrar, satışa hazır paketlenmiş kokain, 3 hassas terazi, ruhsatsız 2 tabanca ve 2 tüfek ile çok sayıda fişek ve kartuşun yanı sıra uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen yüklü miktarda para ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
Kaynak:TRT haber