15:49 - SESAM’da Mehmet Ergin Soyarslan Güven Tazeledi: 21. Olağan Genel Kurul Sonuçlandı
14:00 - Çanakkale Film Festivali’nde İlk İki Gün Tamamlandı.
17:26 - Meridyen Terapi ve Hacamatla Gelen Sağlık:
18:00 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Suudi Arabistan’a Önemli Atama
18:04 - “Gelecek Partisi’nden Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’na Ziyaret”
10:18 - İsrail katliama devam ediyor! Binaya hava saldırısı: 17 ölü, 40’tan fazla yaralı
17:15 - Ahmet Cihad Öztürk, Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu Katar ve Ortadoğu Başkanı Olarak Atandı
23:46 - Putin imzayı attı! Rusya ‘işkence’ sözleşmesinden çekildi
23:22 - Son dakika | İkinci kez seçildi, mazbatayı aldı! Özgür Çelik’ten ilk açıklama:
19:54 - Beyaz Saray Trump’ın Gazze planını paylaştı! “Netanyahu planımızı kabul etti”
Balkan Kupası finalinin ikinci maçında deplasmanda Sırbistan’ın Zeleznicar takımını yenerek, üst üste ikinci kez Balkan şampiyonu olan Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı, İstanbul’a döndü.
Sırbistan’ın başkenti Belgrad’dan kalkan THY’ye ait tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı’na gelen Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı’nı arkadaşları, aileleri ve Turkish Ground Services Yer Hizmetleri çalışanları karşıladı.
Havalimanında gazetecilere açıklama yapan voleybolcu Şeyma Ercan, salgın sürecinden sonra yurt dışına çıkıp maç oynamanın tüm takım için heyecanlı ve korkutucu geçtiğini belirterek, “Çok şükür güzel atlattık. Bu ikinci kupamız oldu. Geçen sene de Balkan Kupası’nı gene bu zamanlarda kazanmıştık. Ardından Challenge Kupası’nda da yolumuza çok güzel şekilde devam ediyorduk. Ama Covid-19 salgınından dolayı durmak zorunda kaldık. Bu yılki hedefimizde de Challenge Kupası’nda şampiyonluk. O yüzden Balkan Kupası bizim için ekstra bir önem arz ediyordu. Şimdi CEV Challenge Kupası’nda da yolumuza devam edeceğimiz için çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.
KAYNAK:TRT HABER