20:15 - ABD Başkanı Trump: İran hava sahasında tam kontrol bizde
23:22 - ABD “İsrail’e askeri destek” sorularını yanıtsız bırakmıştı!
21:14 - İran’dan İsraillilere çağrı: “Ülkeyi terk edin”
22:05 - İran saldırısında ‘Netanyahu’ detayı!
22:00 - “Ülkemizin tamamı ateş altında”
21:43 - GESKON Genel Başkan Yardımcısı Murat Uygur’dan Bayram Mesajı
16:34 - Rahşan Ecevit ve Mehmet Çiftçibaş’ın Vefakâr Davranışı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı
17:40 - 19 Mayıs: Bir Milletin Dirilişi, Bir Gençliğin Kıvılcımıdır
16:51 - İmamoğlu’nun danışmanı Ertan Yıldız’dan etkin pişmanlık kararı
Birlik komutanlarından bilgi alan ve talimatlar veren Milli Savunma Bakanı Akar, Doğu Akdeniz’de Türkiye ve KKTC’nin yer almadığı hiçbir projenin yaşama şansı olmadığını ve bölgede hiçbir “oldubittiye” izin verilmeyeceğini söyledi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Karargahı başta olmak üzere Kuvvet Komutanlıkları ve bölgedeki birlik komutanlarına video telekonferans yöntemiyle bağlanarak toplantı gerçekleştirdi.
Hak, alaka ve menfaatler korunacak
Devam eden faaliyetler hakkında birlik komutanlarından bilgi alarak talimatlar veren Bakan Hulusi Akar, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki deniz yetki alanlarında sismik araştırma yapacak olan MTA Oruç Reis gemisiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
MTA Oruç Reis sismik araştırma gemisine Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından refakat ve koruma sağlandığını hatırlatan Bakan Akar, ülkemizin deniz yetki alanlarındaki uluslararası hukuktan kaynaklanan hak, alaka ve menfaatlerini korumak için tüm gerekli tedbirlerin alındığını vurguladı.
KAYNAK:TRT HABER