17:14 - listede İstanbul yok! İşte vaka sayısı en çok artan ve azalan iller
13:47 - Aradığınız para devletin kasasında
23:51 - Koca, en çok vaka görülen 5 ildeki yoğun bakım doluluk oranlarını paylaştı
23:12 - Urfa’da Mahallelinin Eli Sopalı Uyuşturucu Nöbeti
14:23 - 6 belediye hakkında ‘iltica’ soruşturması!
13:20 - World of the hair Türkiyenin en iyi 10 saç ekim merkezi listesin de
22:32 - Koronavirüs salgınında yeni vaka sayısı 55 bin 802
22:13 - Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında 3 puan almayı başardı
15:54 - Erdoğan müjdeyi vermişti! İşte emekli ikramiyeleriyle ilgili gündemdeki 3 formül
15:41 - Arkadaşı tarafından vurulan genç, yaşam mücadelesini kaybetti
Çekmeköy’de Şile Otoyolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kum yüklü tır yan yatarak yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra bariyerlere çarparak durdu. Dorse kısmı koparak ayrılan tır sürücüsü yaralandı.
Kaza saat 05.00 sıralarında Şile Otoyolu Çekmeköy Nişantepe mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi.
Furkan C.’nin kullandığı kum yüklü tır seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile bariyerlere vurarak yan yattı.
Yan yatarak sürüklenmeye başlayan tır yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra dorse kısmı yol işaret tabelasının direğine takıldı. Dorseden kopan çekici ise yaklaşık 100 metre daha sürüklendikten sonra yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdu.
KAYNAK:TRT HABER