23:54 - AKADEMİDE VE SEKTÖRDE DEPREM: KONFEDERASYON BAŞKANI HAKKINDA ‘SAHTE DOKTORA’ ŞOKU!
00:38 - ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
00:00 - ABD-İran krizinin ortasında Türkiye’de kritik görüşme! MSB: “Bölgede çatışma istemiyoruz”
19:44 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
00:12 - Mustafa Uslu Hakkındaki Soruşturmada Sessizlik Tepki Çekiyor
22:27 - Alanyaspor – Fenerbahçe Maçı Özeti ve Tüm Önemli Anları
00:38 - DOMİNİK CUMHURİYETİ NDEN SANKON A ZİYARET
20:23 - Galatasaray’ı yenen Fenerbahçe’den Okan Buruk’a göndermeler geldi!
23:27 - Halep’te çatışmalar şiddetleniyor
23:00 - Libya Genelkurmay Başkanı Al-Haddad’ı taşıyan uçağın Ankara’da düşüşü sonrası harekete geçildi
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Hizmetlerimize günlük ortalama 4,3 milyon kere ulaşım sağlanıyor. e-Devlet’te en çok kullanılan 10 hizmetten 5’i bakanlığımıza ait.” dedi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yazılı açıklamasında, sosyal güvenlik, sosyal hizmetler, sosyal yardımlar ve çalışma hayatında vatandaş memnuniyetinin esas alındığını ve bürokrasiyi kaldırarak hızlı bir şekilde hizmet verdiklerini belirtti.
“En çok kullanılan 10 hizmetten 5’i bakanlığımıza ait”
Bakanlığın e-Devlet’te 278 uygulamasının bulunduğunu aktaran Selçuk, “Hizmetlerimize günlük ortalama 4,3 milyon kere ulaşım sağlanıyor. e-Devlet’te en çok kullanılan 10 hizmetten 5’i bakanlığımıza ait.” ifadesini kullandı.
KAYNAK:TRT HABER