SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Bağcılar’da polisi şehit eden 4 kişi tutuklandı

Bağcılar’da polisi şehit eden 4 kişi tutuklandı
Bu haber 20 Temmuz 2020 - 20:44 'de eklendi. 115.748 kez görüntülendi.

İstanbul Bağcılar’da polis Erkan Gökteke’yi şehit eden saldırgan ve yanındaki 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Üsküdar’daki Çocuk Şube Müdürlüğündeki 3 şüpheli ile Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki 19 yaşındaki Serdar B. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı’na getirildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığında sorgulanan şüpheli Serdar B’nin, işsiz olduğunu ve geçimini hırsızlık yaparak sağladığını, farklı tarihlerde cezaevine girip çıktığını ve olay günü uyuşturucu madde kullandığını beyan ettiği öğrenildi.

Serdar B., “Arkadaşımla geziyordum. Bir araç yanımıza yanaştı. Ben araçtaki kişiyi hasmımın adamlarına benzettim. Üzerimdeki ruhsatsız tabancayı çıkarıp araç içinde bulunan 2 şahsa birer el ateş ettim ve olay yerinden kaçtım. Diğer 3 şüphelinin olayla ilgisi yok. Polis olduklarını bilseydim ateş etmezdim. Siren sesi veya polis olduklarına dair bir çağrı duymadım” sözlerini kullandı.

Savcılık, ifadesini aldığı şüpheliyi “kasten öldürme” suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti. Yaşları 18’den küçük olan şüpheliler O.I, K.A. ve R.B. de Çocuk Suçları Bürosu Savcılığındaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden Serdar B., “Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme” ve “Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten yaralama” suçundan, diğer 3 şüphelinin ise “kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye yardım” suçundan tutuklanmasına karar verildi.
KAYNAK:TRT HABER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER