SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Destek artarak devam ediyor

Destek artarak devam ediyor
Bu haber 17 Temmuz 2020 - 13:50 'de eklendi. 234.260 kez görüntülendi.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan Şanlıurfa Tabip Odası seçimleri öncesinde kırsal mahalle sağlık merkezlerini ziyaret eden Uzman Dr. Ziya Bağış’a destekler artarak devam ediyor.
Şanlıurfa Tabipler Odasının mevcut yönetiminin hekim hakları konusunda sessiz kalması ve oda işleyişinin amacının dışında seyrettiğini belirten kırsal mahalle sağlık merkezleri hekimleri Şanlıurfa Tabipler Odasının taze kana ihtiyacı olduğunu söylediler.
Kırsal mahalle sağlık merkezlerini ziyaret eden Tabipler Odası Başkanlığı adayı Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Ziya Bağış’a olan desteklerini dile getiren doktorlar, Odanın gerçek manada işleyişinin yeni yönetim ile olabileceğini belirttiler.
Gösterilen ilgiden oldukça memnun olan Tabipler Odası Başkanlığı adayı Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Ziya Bağış; “Köy aile sağlığı merkezlerinden, ilin büyük hastanelerine kadar gerek ben gerek Şanlıurfa hekim birliğindeki arkadaşlarımız çok sayıda doktora ulaştık. Tabip odasına üye olmayan meslektaşlarımız da dahil olmak üzere her hekimin fikirlerini aldık.
Gördük ki; hepimiz artık gerçek anlamda bir meslek örgütüne ihtiyaç duyuyoruz. Her bir hekimin mesleki anlamda ihtiyaç duyduğu dostluğu sağlayabileceğimize inanıyoruz. Yaşanan idari, hukuki sıkıntıları çözecek bir meslek kuruluşu olmayı hedefliyoruz. Bütün bunları kavgayla değil akılcılıkla ve çözüme odaklanarak başarıyla sonuçlandıracağız.
Tabip odasını siyasetten kurtarıp dostluk ortamına dönüştüreceğiz ve bu dostluklarımızı pekiştireceğiz. Üye olsun olmasın tüm hekimlerin çatısı olacağız. İhtiyaç duyulan bilimsel toplantıları tabip odası bünyesinde yapacak ve dinlenip sohbet edeceğimiz bir lokale kavuşacağız. Elele vererek herkesle barışık bir tabip odası yapacağız.” dedi.
Haber: Bülent KARACA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER