13:30 - Ödül Değil Ticaret mi? Türkiye’de Parayla Satılan Ödül Törenleri Tartışma Yarattı”
22:04 - “Tarihe Altın Harflerle Yazılan Destan: Çanakkale Ruhuyla Geleceğe!”
04:32 - Sinemada Yapay Zeka Sempozyumu Beyoğlu’nda Düzenleniyor
19:47 - İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor
23:54 - AKADEMİDE VE SEKTÖRDE DEPREM: KONFEDERASYON BAŞKANI HAKKINDA ‘SAHTE DOKTORA’ ŞOKU!
00:38 - ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
00:00 - ABD-İran krizinin ortasında Türkiye’de kritik görüşme! MSB: “Bölgede çatışma istemiyoruz”
19:44 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
22:27 - Alanyaspor – Fenerbahçe Maçı Özeti ve Tüm Önemli Anları
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığındaki heyet, Lübnan’a destek ziyaretini tamamlayarak yurda döndü.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, beraberinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Lübnan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile sabah saatlerinde başkent Beyrut’a gitti.
Burada önce Cumhurbaşkanı Mişel Avn tarafından karşılanan Oktay, daha sonra Başbakan Hasan Diyab ve Meclis Başkanı Nebih Berri ile görüştü.
Ziyarette, muhataplarına, ciddi şekilde zarar gören Beyrut Limanı ve çevresindeki binaların inşası konusunda Türkiye’nin yardım için hazır olduğunu anlatan Oktay, liman tekrar ayağa kaldırılıncaya kadar Mersin Limanı’nın Lübnan’ın hizmetinde olacağını söyledi.
KAYNAK:TRT HABER